dimecres, 9 de desembre del 2015

ACTIVITAT 10: Power Point de la CdA

Després de tenir totes les tasques realitzades i acabades, procedim a l'elaboració d'un Power Point on exposam de manera detallada cada activitat duta a terme durant l'assignatura. 

Aquest Power Point s'utilitzarà per fer la defensa de la nostra carpeta d'aprenentatge. Per fer aquesta defensa, explicarem cada taller i contestarem a preguntes com: "Què hem fet?", "Què hem après?", "Com hem fet la tasca?", "Utilitats com a estudiants i com a futurs mestres". 
El que pretenem amb la nostra exposició és comunicar i compartir amb els nostres companys tots els coneixements que hem adquirit. A més, esteim dispostes a comprendre i rebre opinions i suggeriments. D'aquesta manera intentarem millorar la nostra carpeta d'aprenentatge per obtenir una millora en els nostres resultats.

Cal dir que realitzar un Power Point per exposar tot un temari, ens ha ajudat (una altra vegada) a dur a la pràctica tot allò que sabíem sobre presentacions multimèdia, ja que a classe teòrica hem realitzat un informe sobre aquest tema. Per altra banda, també practicam així la nostra expressió oral.

Aquí teniu una previsualització de la nostra presentació.
A més, us permetem accedir-hi clicant aquí mateix.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada