dimecres, 16 de desembre del 2015

ACTIVITAT 5: Mendeley - Curació documents

Al llarg de tota l'assignatura de TIC hem hagut d'elaborar diferents informes i per això hem cercat molta informació per poder documentar-nos. Per tal de facilitar la tasca de recerca dels documents que necessitàvem vàrem utilitzar l'eina de Mendeley.

Mendeley és un gestor de referències bibliogràfiques que et permet accedir a un gran nombre de documents publicats segons l'àmbit temàtic, col·laborar en línea amb altres usuaris, organitzar la teva pròpia investigació...

A més, a través d'aquest instrument vàrem poder curar informació amb altres grups de feina de la nostra classe, és a dir, vàrem compartir documents que sabíem que ens servirien d'ajuda.

Aquí us deix una captura d'una curación que vaig realitzar amb el grup de feina 12, ja que tractaven un tema similar al del me grup.




Unes altres vegades hem compartit la informació amb el grup gran i no amb grups concrets de feina perquè el tema dels nostres informes era el mateix o molt semblant.

Aquí podeu veure un exemple de curació que vaig fer amb el grup gran quan estàvem elaborant el nostre darrer informe.


I seguidament aquesta és la referènia bibliogràfica del document que vaig compartir en la captura de l'exemple anterior;
Prado, E. (2003). La bretxa digital o el perill d’exclusió a la Societat de la Informació.  Quaderns Del CAC, 15, 0003–12. Recuperat de http://ddd.uab.cat/record/106674/#.VUYrvlQNCjE.mendeley

Per últim, hem estat xerrant d'un grup gran de feina i de grups més petits, això és perquè Mendeley et permet crear grups amb altres membres per fer  la curació més senzilla.
Nosaltres hem disposat de dos grups que són els següents:
GG: https://www.mendeley.com/groups/7619921/22104-1516/
GF07(grup propi de feina): https://www.mendeley.com/groups/7679571/22104-1516negre07/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada