dimecres, 9 de desembre del 2015

ACTIVITAT 5: Mendeley - Curació documents

Una activitat individual que ha estat present al llarg de tot el semestre ha estat la curació de documents per mitjà de l'eina de Mendeley. Mendeley és un programari per fer nova recerca i col·laborar en línia.
Aquesta tasca ens permet compartir amb un altre grup de feina algun document que ens ha estat útil per elaborar un treball, un article, un informe... Aquest intercanvi de documents ha d'anar acompanyat d'un petit comentari i, és clar, de l'enllaç que porti al document en sí.

Hem d'intentar tenir en compte que aquella informació que és útil per a nosaltres, també ho pot ser per altra gent!

A n'aquesta entrada m'agradaria incloure alguna captura de pantalla que demostra que he curat documents amb els meus companys de classe. D'aquesta forma, també teniu un referent sobre com dur a terme la curació d'articles o altres documents.
A més, abans de les captures de pantalla, us deix les referències bibliogràfiques de cada article que he curat: així també tenir un exemple de la realització de referències.

Aquesta és la referència bibliogràfica del document compartit amb el GF12:
Krüger, K. (2006). El concepto de sociedad del conocimiento. Revista bibliográfica de geografía y ciencias sociales, 683. Recuperat de http://app.ute.edu.ec/content/3288-14-14-1-18-4/Concepto%20sociedad%20del%20conocimiento.pdf

Aquesta és la referència bibliogràfica del document curat amb el GG:
Marquès, P., i Casals, P. (2003). La pizarra digital en el aula de clase, una de las tres bases tecnológicas de la escuela del futuro. Revista Fuentes, 32(1), 54-55. Recuperat de http://doi.org/10.1024/0301-1526.32.1.54

Article curat durant el primer informe amb el GF12


Article de revista curat durant el segon informe amb el Grup Gran
Ja que abans he parlat sobre grups, m'agradaria explicar a què hem referesc. Dins el Mendeley, es poden crear grups amb un determinat nombre de membres, i així poder compartir, opinar i reflexionar. Nosaltres som membres de dos grups: el grup gran amb tots els nostres companys, al qual podreu accedir clicant aquí; i la nostra pròpia secció del Grup de Feina 07, que la podreu trobar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada