dijous, 17 de desembre del 2015

LA NOSTRA CARPETA D'APRENENTATGE

A la nostra darrera entrada, ens agradaria presentar aquest bloc com la nostra carpeta d’aprenentatge de l’assignatura de TIC.
I què és una carpeta d’aprenentatge? És un instrument d’avaluació on es recullen les produccions i activitats dels alumnes relacionades amb les habilitats i els coneixements que s’han treballat. A més, aquesta recopilació de tasques va acompanyada d’una reflexió sobre allò que l’estudiant aporta.
Teníem dues opcions per realitzar el nostre portfoli, mitjançant CmapTools o per mitjà del nostre bloc. Nosaltres vàrem decidir treballar amb Blogger perquè ens facilita més la feina. A més, ens sembla que el seu contingut es pot apreciar de forma més visual i clara. També ens pareix molt interessant el fet de poder etiquetar cada entrada i així, poder accedir més fàcilment a totes aquelles entrades que estan marcades amb la mateixa etiqueta i que, per tant, no ens dóna dificultats a l’hora d'ordenar tots els continguts.

Aquest bloc està dividit en diferents tasques: Activitat 1- Introducció al Mac, Activitat 2- Symbaloo, Activitat 3- Qüestionaris per practicar la normativa Apa, Activitat 4- Article PLE , Activitat 5- Google Drive i treball col·laboratiu, Activitat 6- Blogger, Activitat 7- CmapTools, Activitat 8- CdA, Activitat 9- Power Point de temàtica semi-lliure, Activitat 10- Power Point CdA. Cada una d'aquestes tasques es dóna a conèixer a partir d'una petita introducció on deim de què tracta i feim una petita reflexió sobre l’activitat, a continuació trobam l’activitat en sí. A més, algunes tasques compten amb el link per accedir al lloc web i visualitzar la tasca. Cal tenir en compte que cada activitat apareix etiquetada.

Els objectius que pretenem aconseguir per mitjà de la nostra carpeta són mostrar totes les nostres activitats de l'assignatura, fent una reflexió sobre elles i donant a entendre les seves utilitats. A més, ens agradaria que el nostre portfoli pugui servir d'exemple a altra gent (ja siguin alumnes o mestres), ja que pensem que és molt interessant poder apreciar la feina realitzada al llarg de tota una etapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada