dimarts, 8 de desembre del 2015

ACTIVITAT 2: Symbaloo (Marta Ferriol)

L’activitat dos de l’assignatura de TIC, consistia a crear un Symbaloo (que permet la creació de WEBMIXS), on posar aplicacions útils pel nostre futur com a mestres. En la primera captura del meu Symbaloo, vaig posar coses generals; diaris, twitter, Google i un bloc anomenat font d’informació, on hi trobem aplicacions com: wiquipedia...

 
En la segona captura, em vaig centrar més, en les eines que són realment importants i per tant vaig eliminar algunes aplicacions, substituint-les per altres més adequades, com: kahoot, paint, moodle, que són aplicacions més enfocades a l'objectiu principal, ja que són programes que ajuden al nin a aprendre a través del joc.
 












I per últim, en la tercera captura ja present tots aquells recursos que considero de gran ajuda i convenients, a més ho he dividit en diferents apartats, per una part es troben els diaris, ja que tot professor ha d’estar informat i culturalitzat, després trobem un apartat de vídeos, on he introduït una pel•lícula i diferents tutorials, a més a més també trobem un apartat anomenat fonts d’informació on a més de les aplicacions anomenades anteriorment, he ficat el Google acadèmic i mendeley, els quals es poden considerar eines de recerca i un apartat amb el títol de diccionaris, on trobem, la  Real Academia Española, Word Reference entre altres.
Finalment hi ha dos blocs.El primer amb programes com; evernote, , piktochart, nature pictures... més orientats a l’aprenentatge dels nins, i l’últim bloc, amb un apartat ,més dirigit cap a l’organització del futur mestre on trobem, el calendari, Google maps, drive...  i  l'altre apartat més enfocat a la comunicació( tant entre els propis mestres ,com entre els pares i els alumnes) , trobem aplicacions com : twitter, gmail,hangouts.
















Si clicau en el següent link,podreu accedir al meu Symbaloo
http://www.symbaloo.com/mix/ple-martaferriol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada