dimecres, 2 de desembre del 2015

ACTIVITAT 8: CmapTools

Els mapes conceptuals són eines d'aprenentatge, formades per "conceptes" i "paraules" que fan d'enllaç. La seva organització va de més general a més específica, és a dir, estan organitzats jeràrquicament.

Aquesta eina pot ser molt útil tant pel docent com per l'alumnat. El professor pot desenvolupar el temari que més li interessi de forma clara, breu i ordenada. Per altra banda, l'alumnat serà capaç d'analitzar tota la informació rebuda. A més, els alumnes poden utilitzar els mapes conceptuals a l'hora d'organitzar els seus coneixements i els continguts de les diferents assignatures, és a dir, poden ser una eina per facilitar el seu estudi.

Aquesta tasca que ens va proposar la nostra professora consistia a realitzar un mapa conceptual a partir d'un article "La Teoría Subyacente a los Mapas Conceptuales y a Cómo Construirlos".
Els objectius de dur a terme aquesta activitat eren, per una banda, conèixer què són els mapes conceptuals, les seves característiques i els fonaments pedagògics d'aquests, entre altres. Per altra banda, hem après a utilitzar el programa CmapTools i hem assimilat les passes per construir un bon mapa conceptual.

Si voleu veure el nostre mapa conceptual sobre aquest article de lectura obligatòria, clicau aquí.
Desitjam que vos pugueu fer una mínima idea de com es realitza un mapa coneptual!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada