dimecres, 16 de desembre del 2015

ACTIVITAT 5: Mendeley - Curació documents

Durant al llarg del quatrimestre a l'assignatura de TIC hem elaborat diferents informes i activitats. Moltes d'aquestes tasques han estat construïdes a partir de l'eina Mendeley.Però, què és Mendeley?


Fabregat (2013) defineix Mendeley
com una eina que combina diversos aspectes: un gestor de referències bibliogràfiques, una xarxa social acadèmica i un catàleg col·laboratiu de literatura científica. Ens permet guardar referències bibliogràfiques, gestionar-les, utilitzar-les en treballs i bibliografies i compartir-les amb altres usuaris. També ens permet descobrir nova recerca i crear grups públics i privats per col·laborar amb col·legues d’investigació. (p.1)


La tasca individual va consistir a curar (compartir) un document tant amb el grup gran com amb un grup petit.
Aquests són els links dels meus dos grups:
    - Grup de feina 07: http://mnd.ly/1O9z2LY
    - Grup gran: http://mnd.ly/1MvBwGH


Vaig compartir el document anomenat "Competencias profesionales del docente en la sociedad del siglo XXI" de Muñoz, R. F. (2003) amb el grup gran (22104_1516). La referència bibliogràfica del document citat és la següent:
Muñoz, R. F. (2003). Competencias profesionales del docente en la sociedad del siglo XXI. Organización y gestión educativa: Revista del Fórum Europeo de Administradores de la Educación (Vol. 11, No. 1, pp. 4-7). Ciss Praxis.


Aquesta eina ens ha estat molt útil durant el curs ja que ens proporcionava informació fiable i científica, a més ens facilitava la feina a l'hora de el·laborar els informes i tasques realitzades.
Aquesta és la meva curació d'un document.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada